Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

از آنجا که قانون دائمی مالیات برارزش افزوده از ۱۳ دی ماه امسال اجرا شده است، در این زمینه براساس اعلام سازمان مالیاتی اشخاص حقوقی واردکننده و تولیدکننده انواع وسایل نقلیه باید اظهارنامه مربوط به مالیات و عوارض شماره‌گذاری و مشخصات دقیق وسائط نقلیه فروخته‌شده هرماه را حداکثر تا پانزدهم ماه بعد در درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی، تکمیل و مالیات و عوارض متعلق به آن را پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، قانون مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۳۸۷ به صورت آزمایشی تصویب و هر ساله در بودجه تمدید شد تا اینکه برای بودجه سال گذشته این قانون تا مهرماه آن سال اعتبار داشت اما در آبان ماه سال ۱۳۹۹ تا زمان تصویب و لازم الاجرا شدن لایحه اصلاح و دائمی شدن این قانون، توسط مجلس شورای اسلامی به مدت یک سال تمدید شد.

پس از این، قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده در اوایل خرداد سال جاری تصویب و در تیرماه نیز به رئیس جمهوری ابلاغ شد که طبق اعلام سازمان امور مالیاتی اجرای این قانون از ۱۳ دی ماه سال جاری آغاز شده است.

در این زمینه، سازمان امور مالیاتی در اطلاعیه‌ای خطاب به اشخاص حقوقی واردکننده و تولیدکننده انواع وسایل نقلیه (خودروهای سبک و سنگین و موتورسیکلت) اعلام کرده که این افراد مکلفند اظهارنامه مربوط به مالیات و عوارض شماره‌گذاری (اظهارنامه شماره گذاری خودرو) و همچنین مشخصات دقیق وسائط نقلیه فروخته‌شده هر ماه را حداکثر تا پانزدهم ماه بعد در درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir ، تکمیل و مالیات و عوارض متعلق به آن را پرداخت کنند.

از سوی دیگر، پرداخت نکردن مالیات و عوارض شماره‌گذاری وسائط نقلیه در مهلت تعیین شده، موجب جریمه غیرقابل بخشودگی به میزان ۱۰ درصد مالیات و عوارض متعلق و تأخیر در پرداخت آن، مشمول جریمه‌ای به میزان ۲ درصد در ماه، نسبت به مالیات و عوارض پرداخت‌نشده و مدت تاخیر از زمان انقضای مهلت تسلیم اظهارنامه یا سررسید پرداخت مالیات و عوارض، هر یک که مقدم باشد (موضوع ماده (۳۷) قانون مزبور) خواهد بود.

علاوه بر این، با توجه به تغییر دوره تسلیم اظهارنامه شماره گذاری خودرو از سه ماه به یک ماه به استناد قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده، کلیه اشخاص حقوقی واردکننده و تولیدکنندگان انواع وسائط نقلیه مکلفند « اظهارنامه شماره گذاری وسائط نقلیه، موضوع تبصره (۵) ماده (۲۸) قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰/۰۳/۰۲»، مربوط به بازه زمانی ۱۴۰۰/۱۰/۱۳ لغایت ۱۴۰۰/۱۰/۳۰ را با توجه به تقارن پانزدهم بهمن ماه با تعطیلات رسمی (جمعه) حداکثر تا روز شنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ با مراجعه به سامانه فوق الذکر تکمیل و نسبت به پرداخت مالیات و عوارض متعلق اقدام کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: قانون وسایل نقلیه تین مالیات بر ارزش افزوده بودجه لایحه مجلس شورای اسلامی پرداخت مالیات خودرو تعطیلات قانون مالیات بر ارزش افزوده عوارض شماره گذاری مالیات بر ارزش افزوده شماره گذاری وسائط نقلیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۳۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی که در گردهمایی سراسری نیروگاه‌های کشور با حضور علی اکبر محرابیان وزیر نیرو، همایون حائری معاون وزیر در امور برق و انرژی و مدیران صنعت نیروگاهی کشور سخن می‌گفت، هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاه‌ها اعلام و تصریح کرد: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر در دو مرحله، یک‌بار ۲۰ همت و یک بار هم ۳۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و اخیراً هم ۲۲ هزار میلیارد تومان دیگر به حساب تولید کنندگان برق حرارتی و مقیاس کوچک واریز شد که سهم عمده آن متعلق به نیروگاه‌های خصوصی بود که در شرکت مدیریت شبکه برق ایران تسویه شد.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر نیرو که باید ۱۰۰ درصد معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویت‌ها به تولیدکنندگان برق و بخش‌های انتقال و توزیع تخصیص می‌یافت.

مدیرعامل توانیر افزود: با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچک‌تر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکت‌های توزیع هستیم تا خود شرکت‌ها در قبال وصول مطالباتشان مسؤولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند. تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکت‌ها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می‌شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاه‌ها طی یک بازه زمانی ۳ ساله را که در قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می‌کند.

کد خبر 6094669 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود/اعمال قانون و اعزام به پارکینگ
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما / ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما/ ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • پرداخت قسطی خلافی خودرو ۱۴۰۳: رهایی از بار سنگین جرایم رانندگی
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد