Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، محمد جواد صادقیان، کارشناس درآمد شهرداری حمیدیا  گفت: عوارض و مالیات شهری در زمزره مبالغی است که در مدیریت شهری با اتکا به آن امورات شهر را مدیریت می‌کنند و هرگونه خللی در این زمینه باعث نارسایی در ارائه خدمات شهری می‌شود.

او افزود: به استناد تبصره ۶ ماده ۴۲ از فصل نهم قانون مالیات بر ارزش افزوده، مالکین خودرو‌ها موظف به پرداخت سالیانه عوارض خودروی خود هستند؛ که بر اساس آخرین مدل خودرو برای خودرو‌های تولید داخل «قیمت فروش کارخانه» و برای خودرو‌ها وارداتی با احتساب مجموع «ارزش گمرکی و حقوق ورودی» به دست می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقیان ادامه داد: در صورت عدم پرداخت عوارض سالیانه در موعد مقرر با استناد به ماده ۴۶ قانون مالیات بر ارزش افزوده، به ازای هر ماه تاخیر مشمول جریمه‌ای معادل دو درصد عوارض می‌شوند.

کارشناس درآمد شهرداری حمیدیا خاطرنشان کرد: با توجه به نحوه محاسبه عوارض خودرو قابل ملاحضه است که نرخ عوارض خودرو یک نرخ ثابت و طبق نرخ‌های مصوب کشوری است، که از طریق وزارت صمت به وزارت اقتصاد ابلاغ می‌گردد و وزارت اقتصاد طی دفترچه‌ای به شهرداری‌ها اعلام می‌کند.

روش‌های پرداخت عوارض سالیانه وسائط نقلیه

صادقیان تصریح کرد: در روش‌های حضوری مالک باید با در دست داشتن برگ سبز یا کارت خودروی خود و نیز سوابق پرداختی وسیله نقلیه مورد نظر به شهرداری ها مراجعه و قبض پرداختی خود را دریافت کند.

او ادامه داد: مراجعه حضوری برای پرداخت عوارض سالیانه خودرو شاید دغدغه‌ای است که بسیاری از شهروندان با آن روبرو هستند به همین منظور اغلب شهرداری ها از جمله شهرداری حمیدیا با هدف ایجاد و ترویج پرداخت الکترونیک این قابلیت را فراهم اورده است تا شهروندان بدون نیاز به مراجعه حضوری و در منزل یا محل کار اقدام به پرداخت عوارض مذکور کنند.

کارشناس درآمد شهرداری حمیدیا اضافه کرد: بدین منظور شهروندان می‌توانند با مراجعه به وب سایت شهرداری حمیدیا، در منوی پرداخت عوارض خودرو قسمت سیستم جامع عوارض خودرو را کلیک کرده و سپس در کادر استان یزد، شهرداری حمیدیا را انتخاب کنند.

صادقیان اظهارداشت: برای پرداخت عوارض، قسمت اطلاعات پرونده در منوی سمت راست را کلیک کنند و در قسمت جستجو شماره موتور شاسی خودرو را وارد نمایند و علامت جستجو را کلیک کنند، با این اقدام کادری شامل اطلاعات خودرو ظاهر می‌شود.

او در ادامه خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند برای ادامه این روند، گزینه ادامه را انتخاب کنند، که با انتخاب این گزینه وارد درگاه  پرداخت الکترونیک عوارض خودرو خواهند شد.

انتهای پیام/ غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عوارض خودرو مالیات بر ارزش افزوده شهرداری حمیدیا پرداخت عوارض عوارض خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۱۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم گفت: درآمد حاصل از کدهای ساختمانی در سال گذشته ۱۲۴ درصد محقق شده است.

محمد وحید نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با بیان اینکه نقشه راه از ابتدای سال ۱۴۰۲ مشخص بوده است، اظهار کرد: به همت مجموعه مدیریت شهری درآمد شهرداری قم در سال ۱۴۰۲ به صورت ۱۰۸ درصدی محقق شده است.

وی با اشاره به سهم شهرداری مرکز در تحقق درآمد سال ۱۴۰۲، افزود: عملکرد شهرداری مرکز در حوزه نقدی ۱۰۱ درصد و در حوزه غیرنقدی ۱۲۱ درصد بود.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم در زمینه عوارض نوسازی تصریح کرد: در راستای فرهنگ سازی و مشارکت با شهروندان شاهد تحقق ۷۸ درصدی در این حوزه بوده‌ایم که با توجه به سوابق گذشته قابل توجه است.

وحیدنیا با اشاره به سهم عوارض ساخت‌وساز از درآمدهای شهرداری، ادامه داد: درآمد حاصل از کدهای ساختمانی در سال گذشته ۱۲۴ درصد محقق شده است.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم با اشاره به تفکیک تحقق درآمد تصریح کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری ۱۴۰ درصد، در بحث اوراق مشارکت ۱۰۰ درصد، در مالیات و ارزش افزوده ۱۸۰ درصد و در حوزه وام دریافتی مجموعه مدیریت شهری شاهد ۱۱۷ درصد تحقق درآمد بوده است.

وحیدنیا با اشاره به سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده، گفت: طی سال‌های اخیر اداره کل مالیاتی استان قم پیگیری‌هایی را برای پرداخت مالیات شرکت‌های بزرگ در استان انجام داد که سهم خوبی بر ارتقای درآمدهای شهرداری از این طریق داشت.

وی ادامه داد: تلاش ما این است که با سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده برای مردم قم امکانات و تسهیلات رفاهی همچون پروژه‌های تقاطع غیرهمسطح یا بوستان‌های شهری ایجاد شود و این موضوع را اطلاع‌رسانی کنیم تا مردم بدانند این بخش از مالیات کجا مصرف می‌شود.

کد خبر 749948

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • پرداخت ۱۲ هزارمیلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در آذربایجان غربی
  • پیشرفت پروژه‌های شهرداری حمیدیا در قاب تصویر