Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل درآمدهای عمومی شهرداری مشهد گفت: مطلوب ترین منابع درآمدی برای اداره شهرها درآمدهای پایدار است که یکی از درآمدهای پایدار شهرداری برای تامین هزینه‌های خدمات شهری اخذ عوارض نوسازی، خودرو و اصناف است.

به گزارش ایمنا، محمود برهانی اظهار کرد: در حال حاضر در مشهد حدود ۵۰۰ هزار واحد مسکونی، ۱۵۰ هزار واحد تجاری و ۷۰۰ هزار خودرو وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبق آلبوم بودجه شهرداری، سهم عوارض خودرو، نوسازی و کسب و پیشه از کل بودجه، حدود سه درصد است که نسبت به حجم عظیم خدمات در حال اجرا و توسعه‌ای بسیار ناچیزی است.

مدیرکل درآمدهای عمومی شهرداری مشهد تصریح کرد: برابر بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته، یکی از مشکلات موجود در خصوص کمبود سهم درآمدهای پایدار، عدم مشارکت مردم در پرداخت عوارض با توجه به وجود ترافیک شهری و تحمل زمان و هزینه به منظور مراجعه برای پرداخت این عوارض است که این موضوع ناشی از تمرکز بر وصول این عوارض به روش‌های سنتی و عدم توسعه زیرساخت‌های پرداخت الکترونیکی است.

برهانی خاطرنشان کرد: بدین منظور شهرداری مشهد از سال ۱۳۸۳ سامانه پرداخت الکترونیک عوارض شهرداری مشهد را در بستر تحت وب و امکان دسترسی به اطلاعات از طریق اینترنت را راه اندازی کرد که از مزایای آن می‌توان به صرفه‌جویی در زمان و هزینه، فرار از ترافیک‌های شهری و آسودگی و راحتی در پرداخت اشاره کرد.

وی ادامه داد: از ابتدای اسفند ماه سال گذشته نیز با توجه به شیوع بیماری کرونا و به منظور جلوگیری از حضور غیر ضروری شهروندان و تسریع در پاسخگویی به سوالات ارباب رجوع، امکان پاسخگویی آنلاین به سامانه پرداخت الکترونیک عوارض شهرداری مشهد نیز اضافه شده است.

مدیرکل درآمدهای عمومی شهرداری مشهد گفت: روش‌های پرداخت غیر حضوری عوارض شهرداری مشهد شامل پرداخت از طریق اینترنت بانک، تلفن‌بانک، موبایل بانک در صورت داشتن فیش و پرداخت از طریق مراجعه به پرتال اینترنتی شهرداری مشهد به درگاه الکترونیکی avarez.mashhad.ir در صورت داشتن فیش است.

کد خبر 430407

منبع: ایمنا

کلیدواژه: درآمد پايدار شهری درآمد شهرداری مشهد کلانشهر مشهد کلانشهر مدیریت شهری خدمات الكترونيكي شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق عوارض شهرداری مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۳۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی اورج زاده با بیان اینکه هر ماه مبلغی به عنوان عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۴۰ هزار میلیارد ریال از مالیات‌های دریافتی از محل ارزش افزوده استان به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان واریز شده که نسبت به سال قبل (۱۴۰۱) ۷۷ درصد افزایش داشته است.

اورج زاده، با بیان اینکه مبالغ پرداختی عوارض ارزش افزوده در جهت توسعه زیرساخت‌های شهری و روستایی استان هزینه می‌شود افزود: از این مبلغ، بیست و نه هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال سهم شهرداری‌های استان، ده هزار و ۳۹۰ میلیارد ریال سهم دهیاری‌ها و روستاهای فاقد دهیاری و مبلغ ۵۵۱ هزار میلیارد ریال سهم عشایر استان بوده است.

وی، ادامه داد: از رقم بیست و نه هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال سهم شهرداری‌های استان، سهم شهرداری تبریز ۱۶ هزار و ۵۹۶ میلیارد ریال بوده که بیش از نیمی از پرداختی‌های شهرداری‌های استان را به خود اختصاص داده است.

اورج زاده، خاطر نشان کرد: از مجموع ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۲، یک درصد سهم سلامت، چهار درصد مالیات و چهار درصد عوارض است که عوارض ارزش افزوده وصولی در هر ماه برای انجام امور عمرانی شهری و روستایی به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و در روستاهای بدون دهیاری به حساب فرمانداری‌ها واریز می‌شود.

وی، تصریح کرد: لازم است مصرف کنندگان کالا و خدمات به این نکته توجه داشته باشند نرخ مالیات بر ارزش افزوده‌ای که در سال گذشته ۹ درصد بود با توجه به قانون بودجه ۱۴۰۳ این نرخ یک درصد افزایش پیدا کرده و معادل ۱۰ درصد در حال حاضر بایستی نرخ ارزش افزوده را مطالبه نمایند.

مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان‌شرقی، اطلاع‌رسانی طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی افتتاح شده از محل عوارض پرداختی مودیان مالیاتی توسط شهرداری‌ها را یکی از راه‌های آگاهی‌بخشی در راستای هزینه کرد و موارد مصرف مالیات عنوان کرد و افزود: پرداخت مالیات مشارکت اجتماعی و از تکالیف حقوق شهروندی است، بنابراین باید در این خصوص فرهنگ‌سازی و آگاه‌سازی در راستای هزینه کرد مالیات انجام شود.

کد خبر 6094387

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه